Producten

Swegon-producten zijn ontworpen voor optimale prestaties en integratie. Of u nu kiest voor individuele producten of complete systemen, u profiteert van maximale energie-efficiëntie en lagere bedrijfskosten.

Luchtbehandelingskasten
Luchtbehandelingskasten

Geniet van schone, gezonde lucht met enkele van de meest economische luchtbehandelingskasten en ventilatoren op de markt. Hun hoge prestaties en lage bedrijfskosten op de lange termijn zijn de beste troeven van uw projecten.

Details
Watervoerende klimaatsystemen
Watervoerende klimaatsystemen

Voor het beste binnenklimaat bieden onze efficiënte en innovatieve watervoerende klimaatsystemen flexibiliteit, energieprestaties met een minimaal onderhoud.

Details
Roosters
Roosters

Stil en esthetisch, onze luchtroosters ventileren uw lokalen zonder enig geluid en tocht. 

Details
Vraaggestuurde ventilatie
Vraaggestuurde ventilatie

Of het nu voor ons comfort of onze gezondheid is willen we allemaal genieten van geventileerde en geklimatiseerde ruimtes. In de meeste ruimtes varieert het niveau van activiteit afhankelijk van het tijdstip van de dag echter ventileren we ruimtes vaak alsof ze altijd volledig bezet zijn.

Studies in scholen hebben aangetoond dat de bezettingsgraad in verschillende ruimtes over het algemeen laag is, zodat een systeem dat de ventilatie kan aanpassen aan de vraag tot 80 % van de energie van de luchtbehandelingskasten en 40% van de energie die nodig is voor verwarming en koeling kan besparen.  Bovendien vereist het systeem meestal kleinere luchtbehandelingskasten en koelmachines, waardoor de initiële investering wordt verminderd. Dezelfde vaststelling geldt voor veel andere types gebouwen, zoals kantoren, woningen en hotels. 

Details
Koelmachines en warmtepompen
Koelmachines en warmtepompen

Een compleet gamma van producten en oplossingen voor residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Belangrijkste kenmerken: verminderd energieverbruik, uitstekend akoestisch comfort en geavanceerde regeling.

Details
Akoestiek
Akoestiek

Het comfort van een efficiënt geluiddempen. 

Details
Woonhuisventilatie
Woonhuisventilatie

Swegon kwaliteit en innovaties voor huizen en appartementen. 

Details