Service

Lokale aanwezigheid

Swegon beschikt over een netwerk van technici die voor u de ventilatiesystemen aanpassen, herstellen en onderhouden.

In onze magazijnen hebben we ook alle soorten onderdelen en toebehoren in voorraad, ook voor eerdere versies van onze producten

 

Advies & ondersteuning

Swegon stelt alles in het werk om zijn klanten wereldwijd te helpen en oplossingen te vinden voor ieders behoeften.

In het geval van renovatiewerken, helpen wij u op de beste oplossing te vinden, rekening houdende met de beschikbare plaats, de gebruikskosten en het gebruik van de gebouwen.

Wij kunnen u natuurlijk ook helpen om na een volledige ontmanteling nieuwe producten en oplossingen te installeren.

In het zeer onwaarschijnlijke geval dat een product van ons bedrijf u niet het verwachte resultaat geeft, kunt u genieten van onze productgarantie..

 

Knowhow

De technici van Swegon zijn zeer competent inzake ventilatie, koeling en klimaatregeling. Swegon stelt alles in het werk om zijn voorsprong op de concurrentie te behouden, en hecht bijzonder veel belang aan de permanente opleiding van zijn technici, gezien de voortdurende evolutie in de sector.

Zo beschikken wij altijd over de vereiste mensen en capaciteiten om u te helpen met het onderhoud zodat u kunt beschikken over betrouwbare systemen.

 

Opstart & onderhoud

Ons uitgebreide aanbod diensten omvat de inbedrijfstelling van de luchtbehandelingskasten GOLD, SILVER en COMPACT, en verschillende systeemoplossingen, maar ook snelle reparatie, herstel en onderhoud.

Wij kunnen ook zorgen voor het toezicht op uw installaties, voor het updaten van de software en het voorkomen van technische storingen.

 

Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie of een offerte.

Tel. : 010 39 18 00 - menu 1

Email : service@swegon.be